Dette inspirerer meg, akkurat nå!

Det siste året har livet mitt har vært en berg- og dalbane, med et utelukkende fokus på tvillingene. De siste tre månedene har dette endret seg litt. Jeg har hatt tid og overskudd til å ha noen egne «prosjekter». Akkurat i disse dager gjør jeg en evaluering av meg som leder og har hoppet ut i blogglivet. Jeg finner inspirasjon og motivasjon fra disse energikildene.

SIMON-SINEK-TED-TALKS

TED Talks og coaching-videoer

Det er utrolig mange inspirerende videoer om ledelse på nettet. Masse inspirasjon, helt gratis. Du må bare sette av litt tid eller finne aktiviteter hvor du kan lytte samtidig, på løpetur, i bilen etc. Når jeg er ute og triller pleier jeg å lytte til Ted talks og andre videoer jeg finner på YouTube. Jeg liker spesielt Simon Sineks How great leaders inspire action og Why good leaders make you feel safe. Førstnevnte har over 23 milloner views.

GrySindingErDuMed
Gry Sinding Foto: DinBesteVersjon.no

Jeg har også lyttet til treningsvideoene til Gry Sinding. Hun er en unorsk, engasjerende nordlending som blant annet leverer konseptet DinBesteVersjon. Det er mange gode råd, mye engasjement, litt Holy smoke og Wow, og jeg liker det godt. Ved å lytte på de ulike videoene har jeg fått sortert hodet mitt. Når jeg har tvilt på om jeg virkelig skal hoppe ut i dette blogglivet eller fått noen skeptiske kommentarer, så har videoene forsterket troen på at prosessen jeg har startet er helt riktig.

Hun har også enkle planverktøy som bidrar til å omsette ideer til handling og resultater. Jeg bruker SMACT-mål, ett-årsplan, tre-månedersplan og ukeplanen i forbindelse med denne bloggen.

Følg Cecilia på Facebook!

FullSizeRender-5

Boken Successful Women Think Differently

Denne boken av Valorie Burton har ligget lenge på, og etterhvert bak ;), nattbordet. Nå har jeg endelig tid til å lese mer i den. Den omhandler ni områder med gode råd og eksempler fra andre kvinnelige ledere. Et eksempel er Stop trying to fix your weeknesses.

Jeg leser den ikke fra perm til perm, men i den rekkefølge jeg finner at temaene aktuelle. Det blir kanskje en samlet bokanmeldelse her på bloggen etterhvert.

IMG_0162

På samling med mine kollegaer i Deloitte

Denne uken har jeg vært på en tre-dagers ledersamling på Norefjell med Deloitte. Jeg er fortsatt i mammapermisjon, men det er viktig for meg å være oppdatert og holde kontakten med ledelsen. Jeg benyttet tiden på Norefjell godt. Jeg hadde mange gode samtaler med de jeg samarbeider mest med til daglig og gjorde en del nye bekjentskaper. Jeg ble nesten beskyldt for å speed-date mine kollegaer, ettersom jeg måtte prioritere hvem jeg skulle bruke tid med. Og for første gang på en ledersamling hadde jeg ikke en hærskare av prosjekter som måtte følges opp mellom møter og gruppearbeid.

Deloittes «slagord» er Making an impact that matters. Jeg liker dette tankesettet og det dekker en helhet. Jeg gleder meg til å begynne å jobbe igjen i november.

Image

Min blogg

Denne bloggen har på kort tid blitt mitt lille private hjerteprosjekt. Det er alltid godt å se en idé ta form. Å skrive tvinger meg til å reflektere mer over livet mitt, og ta action! Det viktigste for meg er at bloggingen er gøy og gir energi. Denne uken fikk jeg også tilbakemelding fra United bloggers. De vil ha meg med i stallen sin! Juhuuu! Å bli en del av en professjonell bloggplattform med mange erfarne og dyktige bloggere og et støtteapparat vil bli lærerikt og nyttig.

FullSizeRender-6

Familien

Familien min vil alltid være min største motivasjon og inspirasjon. Tre dager på Norefjell og borte fra mine tre gutter (en stor og to små) var lenge. Gjensynsgleden, fredag ettermiddag, var stor. Det var så godt å kjenne guttene i armene igjen. Denne helgen har det vært mye familiekos. Når jeg ser på de smilende (og av og til hylende) tvillingguttene, er det bare å klype seg i armen!

Hva gir deg motivasjon og inspirasjon i disse dager?

Følg Cecilia på Facebook!

Klem fra Cecilia 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *