Du kan hjelpe syriske flyktninger!

I over fire år har katastrofen bygget seg opp i Syria. En katastrofe som jeg tror få forstod omfanget av eller distanserte seg fra inntil alle de tragiske enkelthistoriene traff oss nå i august og september. Du kan bidra!

article-2371311-1AE19CB8000005DC-348_964x545
Foto: Getty Images

Tall fra UNCHR viser at minst 7,6 millioner mennesker er drevet på flukt inne i Syria, og fire millioner er på flukt utenfor landets grenser. Dette tilsvarer nesten hele Norges befolkning. Bildet ovenfor viser de enorme dimensjonene på flyktningeleirene.

75 % av de som er på flukt er kvinner og barn. Traumatiserte barn på flukt, mange allerede døde. Som tvillingmamma gjør dette ekstra vondt. I Norge lever vi lever et liv på den grønne gren og opplever bagateller som problemer i hverdagen! Det er derfor en slags trøst å vite at vi alle kan gjøre noe. Jeg leste om ett par som avlyste bryllupsfesten og gav mat til 4000 flyktninger. Mange enkeltpersoner har samlet store mengder klær som er sendt til Syria! Jeg beundrer de som tar et slik ansvar.

Situasjonen blir verre og verre. Støtt aksjonen ved å donere et beløp, stort eller lite. Følg denne linken og gi ditt bidrag! Jeg vil bidra!

9196066
Foto: Flyktningehjelpen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *