Bloggen er LIVE!

Takk for at du klikker deg inn på bloggen min. Dette er bloggen for deg som liker ledelse, kanskje du allerede er leder eller har en lederspire i deg. Bloggen for deg som finner energi ved å dra til reisemål for vannsport eller vintersport. Eller bloggen for deg som er litt samfunnsopptatt. Ganske enkelt en ledelsesblogg, som også viser litt av livet mitt!

Welcome to my blog! My motivation for this blog is to motivate and inspire others to leadership, community engagement and sideways travels. The first two months, I wrote some Norwegian, some English. Since November 2015, I have written all posts in English!

"NEWS" Tag Cloud Globe (live breaking headlines media button)

Hva har jeg å fare med, da?

Min ledererfaring har jeg gjennom min jobb som partner i Deloitte og nylig avgått styreleder i Snowboardforbundet. For tiden er jeg hjemme i en 12 måneders permisjon med tvillinger. Mange kvinner i samme bransje og på samme nivå tar ofte korte mammapermisjoner. Jeg leser også om kvinner som føler de må gi opp karrieren når barna kommer. Jeg ønsker ikke å gi opp karrieren, ei heller ta en kort mammaperm. Jeg vil dele mine erfaringer her på bloggen.

Jeg mener at for å finne motivasjon og inspirasjon i jobben har vi godt av å ha interesser som vi brenner for. Det er dette som er den røde tråden i bloggen, kombinasjonen av jobb og karriere med småbarnsfamilie og fritidsinteresser. Det er faktisk mulig, bare ikke hele tiden. Men litt er mer enn ingenting.

Jeg elsker brettsporter, sommer som vinter. Interessen har tatt og tar vår lille familie til ulike reisemål. Jeg ønsker å dele opplevelsene med deg. Bakgrunnen for dette er at vi for mange ganger har møtt windsurfere/surfere/skikjørere/snowboardere som reiser uten kjæresten eller familien. Og hjemme sitter det sikkert en skuffet «actionsport-enke». Kan jeg kan inspirere deg og din familie til å reise sammen?

Min blogg er altså ikke en dag-til-dag oppdatering på mitt liv. Ei heller et forsøk på å  beskrive det perfekte «superkvinne-livet». Som alle andre har jeg utfordringer i livet, store som små. De vil komme mer til syne etterhvert som bloggen utvikler seg.

Hvorfor har jeg laget en blogg?

Da jeg bestemte meg for å etablere en blogg fikk jeg mange positive tilbakemeldinger fra venner og familie. Andre synes dette var en litt merkelig ny vei å gå. For mange er blogg mote, sminke og livsstil. Det er mange flotte blogger som med dette fokus.

blog

Jeg tenker at en blogg kombinert med sosiale medier er egentlig bare en plattform for å uttrykke seg, uansett tema. Bloggen er faglig og personlig, men ikke privat. Jeg vil prøve å inspirere deg med faglige innspill og mine erfaringer!

Jeg er heldig som har blitt en del av United Influencers. Her er det et kreativt og profesjonelt miljø som sammen med bloggerne i mange ulike sjangre tar denne bransjen til et nytt nivå.

Det er viktig for meg å fremheve at jeg ikke tjener en krone på denne bloggen. Det er kun mitt private hjerteprosjekt! En blogg er jo bare en kommunikasjonsplattform som jeg har valgt. Den er lett å administrere og kombinere med et familieliv. Jeg er fortsatt partner i Deloitte, er veldig glad i jobben min og skal være der lenge!

2-3 innlegg pr uke

Mitt ambisjonsnivå er 2-3 innlegg pr uke. Hovedtyngden vil være innen inspirasjon og ledelse, bortsett fra nå i september og oktober. I forbindelse med vår foreldrepermisjon er vi på Maui, og det vil bli en del reiseinnlegg. Disse er på engelsk ettersom det er fleste potensielle windsurf- og surfelesere utenlands.

Jeg blir veldig takknemlig om du vil å abonnere på bloggen. Det gjør du ved å følge meg på Facebook etc eller abonnere på innlegg. Det gjør du her -> Sosiale medier. NB: Det er en liten bug på e-post- og sms-tjenesten. Det kommer ikke opp en bekreftelse på at du er registrert, men det er du.  

Om du liker bloggen min, så del den gjerne med egne venner på Facebook etc. Takk.

Les gjerne mitt første blogginnlegg, da vil du finne mer ut av om dette er bloggen for deg.

Del gjerne egne erfaringer, still spørsmål og kommenter!

Tilslutt vil jeg takke de som har hjulpet meg med etableringen. Dette gjelder spesielt dyktige Ruben Søderlind som etablerte en testblogg for meg. Kreative Christina Fraas, Blogazine, som koblet meg til United Bloggers. Lisa Mari Watson som kom med ærlige tilbakemeldinger underveis. Jenny Fredin i United Bloggers som har hjulpet meg med strategi og planer. Mamma som har lest alt! Venner og familie som har gitt innspill på innhold og rettskriving. Og selvfølgelig mine tre gull, Alexander og tvillingguttene som må holde ut med en samboer og mamma som har blitt en blogger. Love you all!

Kjenner du noen som interesserer seg for disse temaene? Del gjerne innlegget i sosiale medier og følg gjerne Cecilia på Facebook!

Cecilia 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *