De beste inspirasjonsbloggene for arbeidslivet!

It´s a jungle out there! Det er så mange blogger, og det er lenge siden de bare var rosa. Det kan være vanskelig å finne større og mindre nisjeblogger. Ekspertvalg.no har nominert de beste inspirasjonsbloggene for arbeidslivet. Til min glede og overraskelse er min blogg allerede på listen.

null-2_FullSliderWidth

En jungel av blogger

Jeg synes den presenterte listen er en god oversikt over blogger som er aktuelle for næringslivet. Da jeg jobbet med å etablere bloggen søkte jeg mye og leste andre blogger, men opplevde at det var vanskelig å finne bloggene innen denne sjangeren.

Flere på listen over de beste inspirasjonsbloggene for arbeidslivet er kjente og veletablerte blogger som hanspetter.info og grysinding.no. Jeg fulgte allerede flere av bloggene, men jeg fikk opp øynene for mange flere nå.

Min oppfordring til deg er å ta en titt på oversikten, sjekke ut bloggene og finne dine favoritter. Beste inspirasjonsblogger for arbeidslivet 2015!

Går med en liten bloggdrøm. Mine to råd er:

1. Skriv om noe som du er faglig trygg på og har en lidenskap for, og legg en langsiktig plan ift tema.
2. Vær en skapblogger i minst en måned før du går Live. Da finner du ut av om du liker å blogge, hvordan du organiserer det i hverdagen og du blir trygg på verktøy etc.

Spør meg gjerne om flere oppstartsråd!

Har du lest mitt første blogginnlegg?

God søndag!

Cecilia 😀

Image

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *