Har Jeg Mislykkes, Totalt!?

For et år siden postet jeg dette innlegget – Am I Brave (enough)? En måned etter at jeg lanserte bloggen i 2015, bestemte jeg for å skrive alle innlegg på engelsk. I dag står jeg overfor et nytt valg. Det er en tid for alt.

2012-02-26 17.35.46
Å være modig kan være å gå inn i det ukjente!

Et Sabla Rot!

Valget jeg tok for et år siden hadde sammenheng med at jeg skrev både på norsk og engelsk i starten. Sidelengse reiseinnlegg på engelsk (hey, brettsportmiljøet i Norge er ikke sååå stort). Ledelsesinnlegg på norsk. Noen innlegg ble etterhvert skrevet både engelsk og norsk. Det ble bare et sabla rot!

Valgets kval!

Jeg har vurdert språk mange ganger, frem og tilbake. Fordelen med engelsk er at jeg kan dele og kommunisere med andre som internasjonale ledelsesbloggere, eksempelvis da jeg samlet de beste kvinnelige ledelsesbloggerne i verden! -> I Am Checking Out Other Women!

Det å skrive en blogg har vært utrolig selvutviklende. Jeg har utforsket og tatt tak i mange deler av min lederstil, mine arbeidsvaner og balansen mellom familie og jobb. Å dele egne erfaringer kan ofte være ubehagelig personlig. Å skrive engelsk har derfor vært et verktøy for å skape en avstand mellom meg selv og de blogginnlegg jeg har delt. Jeg vet at dette høres helt latterlig ut, men vi er alle mennesker. Det er bare slik jeg har opplevd det.

100 innlegg på engelsk har utviklet min engelsk enormt! Og jeg kommer til å savne utfordringen og utviklingen ved å skrive engelsk. 35 % av mine lesere har vært utenfor Norge. Det er jeg veldig stolt av!

Samtidig, hovedutfordringen ved å skrive på engelsk har vært at jeg skapt en distanse til de norske leserne. Dette synes jeg har vært veldig synd og er hovedårsaken til min endring.

Hva har skjedd?

For en måned siden gjennomførte jeg min personlige strategidag. Sjekk ut -> My personal strategy day! Gjennom denne dagen jobbet jeg med mine mål med livet. Jeg er en person som ikke skal angre på alt jeg ikke gjorde. Det er vanskelig å forklare, men det føltes som om jeg ryddet opp i et overfylt klesskap! Det anbefales!

Jeg hadde også en god samtale (og treningsøkt (selvfølgelig)) med min gode venninne Camilla, alias superblogger Treningsfrue.no. Camilla inspirerte meg til å rydde opp i sosiale medier og brukernavn. Jeg relanserte min SnapChat under eget navn og på norsk. Om du vil følge en annerledes SnapChat, så legg til ceciliaflatum.

201611_Trening
Klar for morgentrening og bloggprat!

Men tilbake til spørsmålet! Innebærer overgangen fra engelsk til norsk, at jeg har mislykkes med en internasjonal lederblogg? Jeg opplever ikke det. Jeg har en dårlig evne til å slappe av og nyte de små fremganger jeg har. Jeg løper alltid videre, jaktende på et nytt mål, noe større, noe mer uoppnåelig. Det er faktisk litt slitsomt! 🙂

Nå har jeg fått bena mer ned på jorden, kombinert med en sterkere indre ro og bedre selvtillit i forhold til å skrive en blogg om ledelse og livet! Jeg trenger ikke Go Big, Go Global!

Dette er jo mitt lille personlige, energiprosjekt. Og akkurat nå skal jeg bare kose meg med å dele inspirasjon på norsk!

Jeg vil høre fra deg!

Min blogg er dedikert til lesere som ønsker både karriere og et liv med familie og reiser. Eller kanskje du bare trenger litt inspirasjon i arbeidshverdagen. Det som står på planen nå er å fullføre min serie av innlegg som gir deg inspirasjon til hvordan du kan gjennomføre din personlige strategidag!

Jeg får ofte innspill fra lesere, kollegaer og venner på tema for innlegg, men jeg ønsker enda flere innspill.

Del i kommentarfeltet, på Facebook eller på min e-post cecilia@ceciliaflatum.com.

Takk!

Takk til deg som følger bloggen min eller om du leser for første gang! Jeg setter stor pris på at du tar deg tiden. Du er min største inspirasjon til å fortsette å skrive!

Ha en fin søndag!

Cecilia 🙂

PS – registrer jeg e-posten din og du vil motta blogginnlegg rett i postkassen.

IMG_0463
Takk for at du blir blir på den videre bloggreisen! Sukk… jeg vil reise tilbake hit! (Fra Maui-turen 2016)

Foto – hovedbilde: Stian Schioldborg, Magenta studios

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *