Her Er Hemmeligheten – Slik Får Du Ting Gjort!

Jeg har lenge vært kjent for å være over gjennomsnittet effektiv i hverdagen. Og etter at tvillingguttene kom til verden har dette blitt viktigere enn noen gang. Samtidig har jeg måttet endre på rutinene mine. Multitasking er ut! Jeg kan ikke skvise enda mer inn i hverdagen min! Kropp og hode sier stopp! Og må vi sende all denne e-posten?

Hvordan Få Ting Gjort?

Nå er podcasten om personlig produktivitet og stressmestring kommet. Under innspillingen ble jeg bedre kjent med Morten P. Røvik fra Getting Things Done, Skandinavias eneste sertifiserte GTD Master Trainer.

Om du vil være lære noe tips fra en mann, som rydder og tømmer hodet hver fredag, og tvillingmoren som jonglerer flere baller i luften enn de fleste, så sjekk ut vår Deloittecast.

Klikk på denne linken for å høre episoden ->

Hemmeligheten til personlig produktivitet og stressmestring.

Vi deler erfaringer om zero innboks, multitasking, to-do lister og de magiske timene!

201611_PodCast
Klart for PodCast med Andreas Edesberg, Marius Jones og Morten P. Røvik og meg!

Om Deloittecast

I Deloitte har jeg to kreative og dyktige kollegaer, Marius og Andreas. De er initiativtakere til og produserer vår egen podcast!

Sjekk ut alle episoder her:

1 – Digitalisering i offentlig sektor og livet som nyansatt

2 – Roboter i arbeidslivet og evnetester i rekruttering

Skjermbilde 2016-11-25 kl. 22.26.42

Ha en strålende helg!

Klem fra Cecilia – som skrev dette blogginnlegget, mens jeg ventet i tidenes tregeste sikkerhetskontroll i Brussel! Nå hjemme 😍! Home, sweet home!

PS – Sjekk ut min SnapChat ceciliaflatum

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *