Podcast Med Jenny Hagman Om Ledelse Og Idrett!

I november ble jeg intervjuet av Jenny Hagman, som driver firmaet Hagman Golf & Consulting. Jenny har vært profesjonell golfspiller, hovedtrener i Svensk Golf og har hatt flere spennende lederroller i næringslivet! Videre er Jenny mamma til to skjønne barn, og i tillegg er hun yogainstruktør og coach.

Dere skjønner at vi hadde en del å snakke om! 🙂

Jenny Hagman
Golferen og forretningskvinnen Jenny Hagman. Foto: www.jennyhagman.com

Idrott-och Ledarskapspodden

Jennys podcast om idrett og lederskap har tidligere vært gjestet av blant annet curlingstjernen og OL-vinner Anette Norberg, høydehopperen Emma Green og idrettstopplederen Camilla Kallin. Som dere skjønner var jeg svært ydmyk og beæret over å bli spurt om å være gjest nummer fem.

Alle Jennys podcaster finner du her – Idrott-och Ledarskapspodden.

Avsnitt nummer 5

I avsnitt nummer fem av podcasten snakker Jenny og jeg om ledelse og lederegenskaper. Vi var innom tema som hvordan sikre egen fremgang, men også hvordan motivere og utvikle andre. Jeg fikk også muligheten til å dele mine erfaringer fra årene som idrettspolitiker og min hverdag i Deloitte. Og sist, men ikke minst – hvordan balansere ledelse og livet!

Du finner link til podcasten i Jennys blogginnlegg her -> Avsnitt 5 – Idrett- og lederskapspodden

Podcast med Jenny Hagman
Klart for innspilling av podcast om idrett og ledelse!

Godt nytt år fra Cecilia 🙂

PS – husk å følge meg på Snapchat ceciliaflatum. Snapper med mål om å gi litt inspirasjon til din arbeidshverdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *