Om Cecilia

Velkommen til min lederblogg om ledelse og livet!

Min motivasjon for denne lederbloggen er å inspirere deg i din arbeidshverdag. Du er kanskje en ung leder som vil opp og frem, eller kanskje du er mer erfaren med ønske om litt ny motivasjon i hverdagen. Jeg prøver å gi denne lederbloggen en litt personlig karakter og vise at jobb, familie og hobbyer kan fungere. Det vil derfor komme noen livsstil- og reiseinnlegg i ny og ne.

Hvem er lederen Cecilia?

Jeg er leder av Deloitte Consulting Norge. Som leder er jeg samfunnsengasjert og ønsker å bidra til bærekraftig vekst for kunder og samfunn. For egne ansatte ønsker jeg å sikre utvikling og utfordringer, samt sikre en bærekraftig balanse mellom jobb og privatliv. Min ledererfaring er fra offentlig sektor, konsulentbransjen og idrettspolitikken.  Mitt faglige erfaring er i hovedsak  er transformasjon og omstilling av offentlig sektor.

CFlatum_portrett Deloitte

Jeg har hatt idrettspolitiske verv i over 15 år, nasjonalt og internasjonalt. Snowboardforbundet var mitt hjertebarn fra 2003-2015, hvor jeg var president/styreleder i seks år. Fra 2012-2016 var jeg visepresident i det internasjonale snowboardforbundet, World Snowboard Federation.

Legg meg gjerne til på LinkedIn

Hvem er Cecilia privat?

Etter mange år med altfor mye jobbing møtte jeg (heldigvis, vil mange si:)) Alexander. Vi har reist mye for å finne vind, bølger og pudder. I 2014 tok livet en ny vending. Våre to tvillinggutter kom til verden i oktober 2014. Jeg elsker å være tvillingmamma, og jeg gleder meg til alt vi fire skal oppleve sammen!

Jeg understreker at dette min private lederblogg, hvor jeg vil gi uttrykk for mine egne personlige erfaring og meninger. De har ingen forbindelse til min nåværende eller tidligere arbeidsgivere eller frivillige organisasjoner hvor jeg har verv.

Les gjerne mitt første blogginnlegg:

Mitt første blogginnlegg

FullSizeRender-11

Årstall og hendelser

1975 – Født på Rana sykehus

1982 – Begynner på Røvassdalen barneskole, en bygdeskole med 15-20 elever og bare tre i min klasse.

1994 – Ferdig på Moheia gymnas, flytter til Perpignan, Frankrike, for å studere.

1999 – Avslutter Master of Science i Business Economics ved University of Strathclyde, Skottland. Graden omfatter i tillegg statsvitenskap, samfunnsøkonomi (begge fra NTNU) og europeiske studier fra Høyskolen i Agder.

2003 – Velges som styremedlem i Norges Snowboardforbund. Starter jentesatsningen PowderPuff Girls sammen med to venninner.

2004 – Fem år ved Ullevål universitetssykehus avsluttes og begynner i Deloitte. Ved Ullevål var jeg økonomikonsulent ved Medisinsk divisjon i tre år og deretter økonomisjef ved Ortopedisk senter i to år.

2005 – Velges til visepresident i Norges Snowboardforbund.

2009 – Deltar i Snowboardforbundets valgkomité, men må trekke seg da jeg blir bedt om å stille som kandidat. Blir valgt til president/styreleder samme år. Første kvinnelige president i forbundet.

2010 – Møter Alexander <3, og skjønner raskt at dette er Mannen!

2011 – Når målet om å bli partner i Deloitte. Den første kvinnelige partner i Norges konsulentavdeling.

keep-calm-im-a-mother-of-twins

2012 – Velges til visepresident i World Snowboard Federation.

2014 – Blir tvillingmamma til <3 <3.

2015 – Avslutter mine verv som president i Norges Snowboardforbund og visepresident i World Snowboard Federation.

2015 – Starter lederbloggen CeciliaFlatum.com.

2019 – Blir leder for Deloitte Consulting Norge.

hits